

Rossignol EXPERIENCE 83 TPX + Кр. Axium 120L TPI2 '13
Код товару: 005 074
Артикул: RR102EJ
Лижі сезону 2013 Rossignol EXPERIENCE 83 TPX
Жодних компромісів на трасі і найкращий варіант, коли сніг стає більш глибоким. Гранична "чіпкість" і керованість за рахунок вертикальних бічних стінок сердечника в центральній зоні лижі. Рокер в передній і задній частині для кращого "спливання" в цілині. Полегшений носок Cascade.
Радіус, м | 15,5 (при 176 см) |
Геометрія, мм | 132-83-120 |
Ростовки,які випускаються,см | 152 - 160 / 168 / 176 / 184 |
Кріплення | Axium 120L TPI2 |
Рік | 12-13 |
- Auto Turn - будь-який тип снігу, універсальність, пробачення помилок, легкість в управлінні, контроль швидкості. Лижі тільки на 70% мають традиційний прогин під стопою, решта 30% - злегка підняті носок і п'ята, так званий низький рокер. Не жорсткі носок і п'ятка забезпечують легке управління і контроль швидкості без зайвих зусиль - на будь-якій місцевості, на будь-якому снігу.

- Cascade Tip - Ця специфічна конструкція створення носка лижі включає в себе активізації кінцевих точок двох верхніх шарів, один - метал та інші скловолокна. Метою є зниження інерції носка і ваги. Ця конструкція забезпечує кращий контроль над передньою частиною лижі, для більш ефективного зчеплення і дуже високої точності в поворотах.

- Extended Sidecut - це продовження бічного вирізу за межами контактних точок, де починається рокер носка і хвоста лижі. Коли збільшується швидкість, зростають кути закантовки, в результаті відбувається більш потужний контакт канта з снігом по всій довжині вирізу.

- Central Dualtec - комбінація кращих рис конструкцій Sandwich і CAP. CAP збільшує міцність лижі і сприяє віддачі, тоді як традиційні бічні стінки в районі талії дають чіткий безпосередній тиск на кант. Перевага комбінованої конструкції - м'який вихід і хороша хватка канта для комфортного катання.

Рейтинг товару
Відгуки про Rossignol EXPERIENCE 83 TPX + Кр. Axium 120L TPI2 '13
Ще немає відгуків про цей товар. Станьте першим
Ви цікавились цими товарами
Oчистити все
Застосувати